Спешен стоматолог
Спешен стоматолог
Дежурен дентален лекар - петък, събота и неделя от 07:00 до 00:00ч
Стоматолог Варна
Стоматолог Варна
Център Нейлдент работи Всеки ден.

Дентален център Нейлдент Варна

Център Нейлдент разполага с няколко модерно оборудвани кабинета с последно поколение стоматологични машини, рентген, лазер, интраорална камера. Екип от лекари по дентална медицина, които подхождат с внимание и индивидуален подход към всеки пациент и ще Ви предложат най-доброто лечение от което имате нужда. Работим с високотехнологична апаратура.

Създадохме центъра с много труд, любов и внимание към най-малкия детайл, за да се чувствате като на СПА, а не в зъболекарски кабинет. Релаксиращата музика, комфорт и спокойствие, за да се чувстват нашите пациенти спокойни и в сигурни ръце. Стремим се да предоставим най-съвременното и ефикасно лечение за всеки пациент.

В денталната сфера предлагаме разнообразие от стоматологични услуги. Дентална хирургия, Детска дентална медицина, Лечение на кариеси Протетика-поставяне на коронки, мостове и протези, Лазерно лечение. Спешен дежурен кабинет-петък, събота и неделя. Изваждане на зъбите, пломби, лечение на деца, избелване на зъбите. Добър зъболекар гр.Варна можете да запишете час в нашият дентален център на 0899324262.

Дентален преглед-25лв

Отстраняване на зъбен камък и полиране с най-добър немски апарат KAVO-72лв

Рентгенова снимка-15лв

Запишете си час на тел.: 0899 32 42 62

Интраорална камера

Разработена е невероятна технология, която позволява на зъболекарите да използват малка интраорална камера с размерите на дебела химикалка, за да правят снимки на вашите зъби и директно да ги показват на екрана на компютъра в стаята за лечение. Въпреки че може да не искате да видите всички графични детайли на вашите зъби, това помага изключително много да ви помогне да разберете състоянието на вашите зъби и съществуващите възстановявания. Тази информация ще ви даде възможност да помогнете за „съвместна диагностика“ на вашите собствени зъбни заболявания и да вземете по-добре информирани решения относно най-добрия курс на лечение за вашите конкретни нужди. В нашия център ние поемаме сериозно отговорността си да ви информираме напълно за вашите състояния, всички ваши възможности за постигане на оптимално здраве, както и плюсовете и минусите.

Рентген

Най-новият метод за рентгеново облъчване на вашите зъби драстично намалява радиацията в сравнение с традиционните филмови рентгенови лъчи. Вашите рентгенови снимки се обработват незабавно и се представят на компютърен екран за незабавна интерпретация и обсъждане. Изображенията са по-ясни от филмовите рентгенови лъчи и могат да бъдат увеличени за по-лесно диагностициране и илюстриране на вашето състояние.

Диодни лазери

Диодните лазери са специално създадени да извършват мекотъканни манипулации, които са атравматични и малко инвазивни. Това ги прави много по-ефикасни в сравнение с традиционни методи, които използват скалпел. Използването на лазер в денталната медицина осигурява безболезнено лечение на широк спектър от заболявания.

Спешен зъболекар Варна. понеделник-неделя. Свържете се с Нас!

Екстракция на еднокоренов зъб Екстракция на многокоренов зъб Екстракция на горен мъдрец Екстракция на долен мъдрец
Виж повече
Поставяне на коронки (метална коронка, бленд- коронка, металокерамична коронка, циркониева коронка, бленд цирконий) Протези (подвижна пластмасова протеза, еластична протеза vertex, biodentaplast) Поставяне на мост
Виж повече
Лечение на кариес Лечение на пулпит Лечение на периодонтит Екстракция на временен зъб Екстракция на постоянен зъб Поставяне на силанти
Виж повече
Лечение на коренови канали. Ендодонтията е необходима, когато меката тъкан вътре в кореновия канал, се възпали или инфектира. Каналите се обработват машинно и ръчно обработване на каналите. Запълване на каналите с най-добрият материал биокерамика.
Виж повече
Лазерно удължаване на корона Лазерна циркумцизия Лазерна обработка на коренов канал
Виж повече
Центъра разполага с Рентген за секторни снимки
Виж повече